logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Borostyán Sarok
Cím: 7400 Kaposvár, Fõ u. 7.Telefon: 06-30/311-0717
Telefon 2: 06-30/311-0717Gps: 46.3565002 , 17.7915983

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

feliratozás, monogrammozás, címer, portrék, különleges kívánságok, díszcsomagolás, garancia, pótlás

Bemutatkozás

A Herendi márkanév csaknem két évszázada a kézzel festett, minõségi porcelán jelképe. Európa egyik legpatinásabb porcelánmanufaktúrájában a hagyományok ápolása mellett a legújabb mûvészeti irányzatok befogadására is nagy hangsúlyt helyeznek. A kézzel festett porcelán nemcsak az ünnepi asztal, hanem az egész lakás szemet gyönyörködtetõ dísze. A Herendi dísztárgyak, amelyek apró és figyelmes ajándékok és impozáns méretû, lenyûgözõ alkotások egyaránt lehetnek, igényes kidolgozásukkal és mûvészi megfogalmazásukkal a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

A 19. század közepén megalapozott siker ma is töretlen, s a Herendi porcelánok a 21. században is különleges értéket képviselnek az igényes vásárlók szemében. Az étkezést, a teázást és a kávézást kifinomult szertartássá varázsolják a kézzel festett Herendi porcelán készletek. A több, mint kétezer féle mintával díszített készletek közül mindenki ízlésének megfelelõen választhatja ki a számára legkedvesebbet.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0